fredag 17. juni 2011

Artwork by Heidi J.S.

Må berre reklamere litt! =)

Har egen side får mine tegninger på facebook! Blir veldig glad om du har lyst å "Like" siden min, og enda mer glad om du anbefaler den videre! ;)

På forhånd tusen takk! =D
Trykk på bilde får å komme til siden!


2 kommentarer:

 1. SV: Skjønner hva du mener ja! På små plasser blir man ofte kategorisert som "det sorte får", siden folk der ikke tåler at andre skiller seg ut. Det er sykt plagsomt. :P
  Er jo så klart noe som skjer her i trondheim, og utelivet er jo sånn helt greit, men det tar liksom aldri helt av. Er jo stort sett uteplasser for de moteriktige og de som digger listepop. De utestedene for metall-folk er så dårlige at det er skam.. Tror desverre at man må bo i en litt større by om man skal føle seg helt vel. Oslo eller Bergen.
  Men skjønner godt du blir rastløs av å bo på Sula! Dere får komme dere til mer sentrale plasser etterhvert. :) Men som du sier, det er litt med det å pakke å flytte.. er ikke bare bare. Og nå som du er gravid og har ei lita jente fra før. :)

  Så ultralyd bildene dine forresten! så koselig :)) Blir stas å få en/ei til tenker jeg! :)

  SvarSlett
 2. SV: Er vel stas å ha barn også, selv om det er noen ofringer. :) Men du har jo alltids muligheten til å gjøre ting når barna blir litt eldre og de kan "settes bort" til besteforeldre etc. Men er kanskje ikke så kult å dra på festival når man tenker på at man har to små hjemme som venter på mamman sin. :)

  På små plasser har de nok en slags fremmedfrykt for nye ting og ting som er anderledes, desverre! Men jeg liker også å skille meg ut, liker heller ikke å være som andre. Tror det er viktig å fokusere på at man liker den stilen man har, uansett blikk.
  Og tegningene dine er jo bare helt nydelige! Er så bra at du har din egen stil og at du vil være anderledes enn de fleste andre. Det minner meg litt on Luis Royo, og det er en bra ting! For jeg elsker slike bilder. :)
  Bra du gjør det du selv vil, selv om noen er uenige. That's the spirit! ;D

  SvarSlett