tirsdag 21. juni 2011

Søndag var en fin familie dag!

Fekk ikke lasta over bilda før nå.. =) Men søndag var en veldig fin dag med masse familie kos.. =)
Dagen før malte kennet huse med hjelp av en polakk fra jobben has, så søndag med å gjøre ferdig siste rest, dem hadde kun en halv vegg igjen så det jekk kjapt. =)

Må si vi var meget imponert over arbeids innsatsen til polakken, han tok nesten aldri pauser og sparket ikke akkurat små stein heller og gjorde en bra jobb. Så flink var han. Etter vi kjørte han hjem dro inn på Sunde hele familien å kjøpte softis. Namm nam.. :P
Etter på dro vi hjem, og jeg tok å stekte ryndstykker og pakket med, så driv vi på trilletur rund vassetvanne og når vi kom rundt til jentavika så fekk Bella bade, og vi koste oss med nystekte ryndstykker. =)

Søtingane mine! ^_^

Når vi kom hjem blei det enda mer bading på Bella så vi fekk vekk en del sand.. Og det var nok litt godt å få et godt varmt bad.. hehe..


Deilig når sola er fremme! Før brydde jeg meg ikke så mye om det, men nå så er det litt kjekt når det går ann å finne på mer at med Bella.. =) Men det varer desverre ikke lenge her.. håper sommern kommer snart! skall vist bli regne hele uka fra onsdag av.. :S *usj* Håper vær mld tar feil!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar