fredag 29. mars 2013

Sopp - og løkragu!


Er du glad i sopp? Da burde du prøve denne!
Passer til ristet fisk og alle sorter kjøtt!
Og skall du ut i skogen å lage en bedre middag eller kanskje du skall på hytta? Da er denne ypperlig å ta med! Super enkel å lage og kjempe godt!

allt kan kuttes opp på forhånd om du skall ha med på tur =)

Dette trenger du:


250g sopp, evt skogsopp om du har funnet, eller sjampinjong!
1 løk
1 fedd hvitløk
1 ss soyaolje
1 ss smør
1ss hakket persille
salt og pepper

Rens soppen og kutt den i skiver. Rens løken og kutt den i gåter. Finhakk hvitløken.
Varm en pane med oljen til det ryker av pannen. Ha i soppen og stek den til soppkraften er fordampet og soppen begynner å bli brun. 

Tilsett løk, hvitløk, og smør. Småsteik dette i fem minutter til løken er mør og soppen er godt brunet. Tilsett hakket persille og salt og pepper.

Her har jeg servert min sopp og løkragu at med yttrefile av svin! nom! kjempe godt.. og enda bedre er det om du lager mandel potetpure en vandlig poteter, oppskriften til den finner du her!





Photobucket  

1 kommentar:

  1. BlueHost is definitely the best website hosting company with plans for all of your hosting requirements.

    SvarSlett