mandag 17. november 2014

Veddemarka 2014


Fredag jobbet kennet overtid, men Lørdag var endelig hele familien samla, nydelig ver ute, kalt men tørt! Så vi bestemte oss for at vi endelig måtte finne på noe.

Vi kom oss desverre litt sent i gang, så å dra på hytta var ikke så aktuelt. Vi bestemte oss heller for å dra inn i Veddemarka å overnatte i lavo telt! =)

Vi dro først på Devoldfabrikken å kjøpte en større sovpose til Fiona, og litt mer ull klær til ho mor og Bella =) Etter det dro vi på butikken å kjøpte inn mat, matvarebutikkene er jo seff klar til Julen. Så har kjøpte vi inn 2 nisseluer til ungene. XD

Det va så festelig når vi kom frem til stien vi skulle gå, der sprang det 2 ivrige trulter med nisseluer! Dem va klar til tur! Det er alltid spennende å dra på slike turer, denne gang såg vi troll og huse til Nissen! Det er ingen ting å si på fantasien til ungene! *ler* Herlig å sjå dei 2 små Nissene springe av gårde. Dei vi møte på stien lo godt! =D


Det tok ikke lang tid før det blei mørkt, så vi jekk ikke så langt! Begge ungene hadde ver sin rumpetaske med drikke og hanskene sine ned i =) På hjemover turen var dei fult med tre kongler XDUngene va klar til å legge seg i 5tiden, men det va litt drygt tidlig :P Va litt rart å vere ute i mørke, så kl 6 va dei i seng! 5min etter vi hadde lagt dei snorket det for fult i telte! hehe..


Jeg og kennet hadde med oss en pose med hvitvin (fra en vindunk), som var nesten halv full, rødvins pølse og potetsalat. åhh.. som vi koste oss! =D Helt stjerne klart ute og lyden av båle som knitrer og smelle. Det er vikelig noe spessielt med det! <3 p="">Ungene våknet i 7tiden, og det va enda mørkt ute. Så da va det berre å fyre opp båle igjen også grilla vi toast på båle! =DVarm sjokolade hører med! 
Fiona va nok stor drikkern! hehe..


Mer takk!! XD

Vi løyvde masse såpebobler etter selskape til Fiona så dei tok vi med oss på tur! =DVi fant mange kongler! =D

 Og her hang hun! :P
 

Legge litt bark på hode til store søss uten at hun vet det hører å med! hihi..Nisse prinsessa!=)


Ingen som har tankt å hjelpe meg ned fra tree eller??? *knis*


Fante ungen vår! hehe..


I farta! =D
Årets Julekort er i boks! =D
Photobucket  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar